A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Menü

A Dakini Herbsről...

Mi a Dakini Herbs?

A Dakini Herbs termékcsalád kifejlesztésével az volt a célunk, hogy a tibeti egészségkultúra évezredes tapasztalati tudását modern tudományos eredményekkel ötvözve egy különleges, prémium termékcsaládot hozzunk létre a legmagasabb szintű testi-lelki egészség fenntartásáért a hölgyek részére.

Termékeink alapját a speciális módon összeállított gyógynövénykomplexum képezi, melyet a hagyományos tibeti egészségkultúra elvei alapján állítottunk össze, melynek jellemzői:

  • Különleges hatóanyag-párosítás.
  • Évezredes tapasztalat és modern tudomány fúziója.
  • Szinergikus hatásmechanizmus.
  • Komplex, egységes működés.
  • Tiszta GMO-mentes alapanyagok.

Hol készülnek a Dakini Herbs termékek?

Fontosnak tartjuk, hogy a Dakini Herbs termékeinek gyártása Magyarországon történjen, ezzel is munkahelyeket teremtve. A HACCP és ISO22000 tanúsítvánnyal rendelkező gyártóüzem a legújabb, innovatív gyártási technológiákat alkalmazza.


Honnan származnak az alapanyagok?

A Dakini Herbs termékek gyógynövényei Németországból, Európa egyik legnagyobb, közel 100 éves múltra visszatekintő gyógynövény-forgalmazójától származnak. A döntést a biztos múlt, a stabil piaci háttér mellett a megbízható német precizitáson túl a gyógynövények és a gyártási technológia magas minősége segítette. Természetesen a gyógynövények mindegyike minőségi tanúsítvánnyal rendelkezik.


Mi a Dakini?

A dakini a mindent betöltő, minden mozgató, mindenre kiterjedő, szándék nélküli energia. Időtlenül és egy pillanat alatt képes megnyilvánítani a szükséges módon korlátlan minőségeit. Ő a kapuja a világban való létezésnek és a végső igazságnak is.

A dákini elv valódi mélysége nem fogható fel intellektuális analizálással, kizárólag az ösztönös megérzésen keresztül közelíthetünk felé.

Ez a minőség ugyan egyetemleges, de a nők alapvető beállítottságuk okán természetszerűen képesek megnyilvánítani ezt a képességet a megérzéseiken keresztül.

Biztos érzelmi hátteret jelent, amely megsokszorozza a férfi erejét, meleg otthont biztosít és gondoskodik a család összetartásáról, táplálásáról és a gyermekek felneveléséről. Ez az elfogadó szeretet ösztönzi a nőt munkája és alkotásvágya által a világ formálására.

Rendezés:

Keresés